Διαχείριση τηλεπωλήσεων - microdigital.gr
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.    
Αναζήτηση με το τίτλο της εφαρμογής      Παρακαλώ επιλέξτε για να μεταβείτε στην σχετική εφαρμογή.

Βρίσκεστε εδώ : Αρχική > Εφαρμογές ΗΥ > Διαχείριση τηλεπωλήσεων

Διαχείριση τηλεπωλήσεων

Programm ID :  0337

Standard Edition


Η εφαρμογή σχεδιάστηκε με σκοπό την διαχείριση των παραγγελιών σε εταιρείες τηλεπωλήσεων.


Η τηλεφωνήτρια παραλαμβάνει την παραγγελία και την καταχωρεί. Στην συνέχεια με την ολοκλήρωση της καταχώρησης, εκτυπώνεται η ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ και η ταχυπληρωμή.


Δυνατότητα παραμετροποιήσεις των ειδών που πωλούνται καθώς και δυνατότητα δημιουργίας πακέτων είδος + δώρο με το βάρος και την τελική τιμή + έκπτωση αν υπάρχει.


Στο είδος υπάρχει σύνδεση με εξωτερικά αρχεία word, pdf ή html ώστε να μπορεί ο χειριστής να δώσει άμεσα επιπλέον πληροφορίες ή τεχνικά χαρακτηριστικά για το είδος.


Ο επιχειρηματίας μπορεί να παρακολουθεί στατιστικά τις :

 • καταχωρήσεις ανά ημέρα - ώρα
 • καταχωρήσεις ανά χειριστή
 • πωλήσεις ανά ημέρα
 • πωλήσεις ανά μήνα
 • πωλήσεις ανά πελάτη
 • πελάτες ανά είδος
 • πελάτες ανά γεωγραφική περιοχή (Αττική, εκτός Αττικής κλπ)
 • πωλήσεις ανά είδος
 • πωλήσεις ανά γεωγραφική περιοχή


  δυνατότητα να δημιουργηθεί οποιοδήποτε άλλο report επιθυμείτε με σκοπό της καλύτερη πληροφόρηση


  Η εφαρμογή λειτουργεί δικτυακά και τροποποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες τις εκάστοτε εταιρείας με απώτερο σκοπό να καλύψει το 100% των αναγκών.


  Δυνατότητα σύνδεσης με ιστοσελίδα του ΟΤΕ για την επαλήθευση του ονόματος και την αποφυγή λαθών.


  Δυνατότητα προσθήκης καταλόγου με ταχυδρομικούς κώδικες περιοχών.

  H εφαρμογή είναι απλή και λειτουργική.  Professional Edition

  Ο χειριστής έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί το πραγματικό υπόλοιπο της αποθήκης είτε του είδους είτε της ομάδας στην οποία ανήκει το είδος. Μαζί με το υπόλοιπο του είδους υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται εναλλακτικά είδη της αποθήκης όπως και παρελκόμενα του είδους (μπαταρίες, καλώδια κλπ).  Στην οθόνη σε ξεχωριστό παράθυρο εμφανίζεται λίστα με τις τρέχουσες προσφορές την εταιρίας ώστε να μπορεί ο χειριστής να πληροφορήσει μέσα τον πελάτη για προσφορές που «τρέχουν» και πιθανών να τον ενδιαφέρουν.  Εξαγωγή στατιστικών σε HTML ιστοσελίδα με κωδικό πρόσβασης από administrator, για να μπορεί ο επιχειρηματίας να βλέπει την πληροφορία που τον ενδιαφέρει από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται, μέσω Internet.

 •   Επιστροφή στον κατάλογο εφαρμογών H/Y


  www.microdigital.gr

  Στη microDigital στόχος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας και η άψογη υποστήριξή τους. Η microDigital με την μακρόχρονη πείρα της και τεχνογνωσία της κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις των εταιρειών που ειδικεύονται στον χώρο.

  Εγγυημένη απόδοση - Υψηλή λειτουργικότητα

  Οι δημιουργίες μας διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους που είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τις σύγχρονες τάσεις. Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύχρονες τεχνολογίες βασισμένοι σε εξειδικευμένες πλατφόρμες ανάπτυξης εφαρμογών με γνόμωνα τη λειτουργικότητα και της ευχρηστία των εφαρμογών μας.

  Ανάλυση και προγραμματισμός Η/Υ

  Οι εφαρμογές μας είναι από πεπειραμένο, εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την υλοποίηση τους με ταχύτητα και λογικό κόστος ακόμη και στις πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες και με τα πλέον περιορισμένα budgets έργων πληροφορικής.

  Επικοινωνία

  Οδός

  Π.Φυσσα 52 & Κεφαλληνίας 16Α
  Αμφιάλη - Κερατσίνι
  Τ.Κ. 187 57

  Τηλ  +30 210 4325743
  Τηλ  +30 694 5890668
  e-mail info@microdigital.gr

  Ωράριο
  Υπάρχει δυνατότητα για ραντεβού
  κατόπιν συνενοήσεως.  (c) Copyright 2020-2030 - All Rights reserved by www.microdigital.gr